Tai Chi lessen volgen in Den Haag

Als je graag Tai Chi lessen wilt volgen in de omgeving van Den Haag, dan ben je bij Slow Motions van harte welkom. Bij ons leer je alle bijzondere aspecten van deze zachte krijgskunst. Je werkt toe naar een goede mindfulness welke bijdraagt aan jouw innerlijke ontwikkeling. Tai Chi is een zachte krijgskunst die wordt uitgevoerd door middel van diverse houdingen en beweging. 

Anders dan bij vechtsporten, wordt Tai Chi op een zachte en rustige manier uitgevoerd. Tai Chi is een afgeleide van het Taoïsme waarbij de focus vooral wordt gelegd op een lichaam en geest die perfect in balans is. Vanuit de oude Chinese geneeskunst wordt dan ook gesteld dat deze balans bijdraagt aan een goede lichamelijke gezondheid. Daarnaast bevorderd Tai Chi ons concentratievermogen en zorgt het voor de juiste energie. 

Tijdens de Tai Chi lessen in Utrecht of Den Haag, maken we bij Slow Motions vooral gebruik van de Yang stijl. De 37 bijbehorende houdingen kennen hun oorsprong in de vechtsport Kungfu. Doordat de bewegingen in een choreografische volgorde gemaakt worden, wordt het lichaam in een ultieme staat van ontspanning en focus gebracht. Daarmee worden vooral de beenspieren in het lichaam versterkt.
 

Tai Chi beoefenen bij Slow Motions in Den Haag

Bij Slow Motions ben je van harte welkom als je graag Tai Chi lessen wilt volgen in Utrecht of Den haag. Ook als je aan jouw mindfulness wilt werken omgeving Rotterdam kun je rekenen op onze professionele begeleiding. Onze lessen worden ingedeeld in drie levels met elk 16 lessen. Elk level kent zijn eigen niveau. Maar, je bepaald zelf de intensiteit van de training. 

Zo kun je altijd een op maat gemaakt traject volgen dat aansluit op jouw persoonlijke vermogen. Tijdens het eerste semester wordt je vooral bekend gemaakt met de postures van de Yang stijl van Tai Chi. Zo kun je deze vechtsport in slechts 18 maanden leren beheersen. Ook als je al bekend bent met deze bijzondere en zachte krijgskunst ben je bij Slow Motions van harte welkom. 

In overleg kun je dan zelfs instromen in een cursus die reeds van start is gegaan. Deze gaan twee keer per jaar in januari en september van start. Als je de eerste 3 levels hebt afgerond, kun je bij Slow Motion ook level 4 en 5 van Tai Chi leren beheersen. Als je Tai Chi lessen wilt volgen in Den Haag ben je bij ons dan ook van harte welkom.

Neem contact op