Tai Chi Workshops

Oefendagen en Workshops

Zaterdag: oefendagen in Delft voor gevorderden

Eens in de maand organiseert Lourens van der Meij een oefendag op zaterdag in de Hugo de Grootschool, Loevesteinplaats 10 (Schimmelpenninckstraat) in Delft. Klik voor de kaart. Je dient minimaal de vorm te beheersen. Programma: 10:00 - 12:00 uur vorm, 13:30 - 15:30 uur vorm, 15:30 - 17:00 uur push hands 
De nieuwe data zijn:  
2018:  15 september, 17 november, 15 december
2019:  12 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april, 11 mei, 29 juni
 

Camp de Poort met Lenzie Williams

Een camp met Lenzie Williams zondag 14 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018. Vijf dagen intensief trainen: de vorm, de achterliggende principes en veel push hands: elke keer weer een prachtige verdieping voor de T’ai Chi ontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie.
 

ZWAARD Workshops in ROTTERDAM!

Uniek: een zwaard-weekend met Tom Daly 3 en 4 november 2018. Een weekend, beide dagen vanaf 10:30 tot 17:30 op de Baan 74 te Rotterdam. Er zijn weinig plaatsen, dus wees er op tijd bij. De kosten zijn 135 euro voor een dag en 230 euro voor het weekend inclusief soepmaaltijd. Dit weekend is bedoeld voor mensen die al enigszins bekend zijn met de zwaardvorm. NB: We zijn van plan om eind augustus 2019 een zwaard-week te organiseren om de hele vorm te leren in één workshop. 

Lenzie Williams Workshop ORVAL 2019

Vlakbij de bron van Orval, een befaamd bier voor de kenners ligt een prachtige biologische boerderij in een groene stille vallei. Daar geeft Lenzie Williams dit paasweekend weer een workshop voor verder gevorderden met naast het vormwerk ook aandacht voor het pushen. Een must voor de serieuze beoefenaar! Lenzie komt weer naar Orval in 2019. Hier vind je alle informatie.
 

Beginnersweekend in Ossedrecht in MEI 2019

Voor mensen die de beginnerscursus hebben gedaan, maar de T'ai Chi voelt nog onwennig: doe een weekend Ossedrecht! An Warlop en Louisa Peeters geven een unieke workshop waarin het eerste deel van de vorm stap voor stap wordt doorgenomen en aandacht wordt besteed aan de achterliggende principes. KLIK hier voor de folder met alle informatie. Van harte aanbevolen!
 

Camp Cortils: 5 juli - 8 juli 2019: 

Het afgelopen camp was een heugelijke gebeurtenis, het vijfde camp op een rij! Zeer verrassend in meerdere opzichten, onder andere heerlijk eten van de nieuwe kok Esther Herremans, massage (!) tussendoor en volop verdiepende T'ai Chj. Het recept: aan het begin van de zomer, als de avonden weer licht en warm zijn genieten van T’ai Chi, lekker eten, goede wijn en een werkelijk prachtige plek. Genoegelijk, verdiepend en voor meerderen een welkome break net voor de zomervakantie. Een extra lang weekend op Chateau Cortils, net over de grens in België, tussen Liege en Maastricht. Voor een leuke prijs, een paradijselijk tussendoortje voor de ervaren campganger. Voor de mensen die nog nooit een camp hebben gedaan is het een behapbare opstap naar meer.... Een prille traditie: het zesde camp van vrijdag 5 juli tot en met maandag 8 juli 2018.  Schrijf je in met een mailtje. Je kunt hier de folder downloaden met alle benodigde informatie (update volgt). Hier vind je het overzicht met de kamerprijzen (update volgt) indien je een kamer voor jezelf wilt. 
 

Oefendagen in Antwerpen

Zie de site van onze belgische collega's, oefendagen met verschillende leraren: in Antwerpen.