Mindfulness en Tai Chi in Rotterdam

Als je wilt weten wat mindfulness kan doen voor jou, dan ben je bij Slow Motion in Rotterdam van harte welkom. We verzorgen Tai Chi lessen die zorgen voor een optimale mindfulness. Het betekent dat je jouw aandacht kunt richten op het heden, waardoor je meer in het nu kunt leven. Je leeft je leven als het ware met meer aandacht. 

Op den duur ervaar je daardoor minder stress en spanningen. Je leert effectiever om te gaan met je taken en voelt je energiek en vitaal. De oefeningen die horen bij de zachte krijgskunst Tai Chi dragen daaraan bij. Ze zorgen voor een optimale geestelijke en lichamelijke balans. Door de verschillende postures binnen Tai Chi leer je hoe je de focus kan leggen op de zaken die belangrijk zijn voor jou. Daarnaast zorgen de zachte en langzame bewegingen voor een optimale coördinatie en bewustwording in wat je voelt én waar jouw grenzen liggen. 

Het is dan ook niet voor niets dat mindfulness en Tai Chi onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als je graag wilt werken aan jouw mindfulness in Rotterdam, dan ben je bij Slow Motion van harte welkom. We verzorgen diverse Tai Chi lessen in Rotterdam, maar ook als je graag Tai Chi wilt volgen in Utrecht staan we voor je klaar.

Mindfulness lessen in Rotterdam bij Slow Motion

Werken aan je mindfulness omgeving Rotterdam kan bij Slow Motion aan de hand van Tai Chi lessen. Binnen onze cursus leer je alle houdingen en vormen die de Yang stijl van deze krijgskunst met zich meebrengt. In het totaal leer je 37 postures die ervoor zorgen dat je effectief kunt werken aan jouw mindfulness. De cursus is opgedeeld in 3 delen van elke 16 lessen. 

In elk deel leer je weer een ander aspect van deze prachtige kunstvorm. Omdat bij Tai Chi vooral de nadruk wordt gelegd op geestelijke en lichamelijke balans, sluit deze oude vechtkunst goed aan bij mindfulness. De focus, het concentratievermogen en je bewustzijn wordt aan de hand van choreografische bewegingen bevorderd. Daardoor sta je meer in het leven zoals je deze nu leeft. Uiteraard mag je daarbij rekenen op een vakkundige begeleiding en leer je altijd in jouw eigen tempo. 

Binnen anderhalf jaar leer je vervolgens alle bewegingsvormen van de Tai Chi. Met de lessen van Slow Motion werk je dus bewust aan jouw mindfulness in Rotterdam. Maar, ook als je graag Tai Chi lessen wilt volgen in Den Haag staan we graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een proefles mindfulness en Tai Chi in Rotterdam.

Neem contact op